Betisoare parfumate "Arhanghelul Metatron"

Betisoare parfumate "Arhanghelul Metatron"

Bețișoare parfumate Metatron, realizate din ingrediente 100% naturale

Timp de ardere: 45-60 minute

Produs de înaltă calitate

Detalii

82730001

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Adaugă în coş


Notify me when available

Betisoare parfumate "Arhanghelul Metatron" <p>Arde această aromă tradițională pentru a crea o atmosferă primitoare. Aceste bețișoare au fost create cu Metatron (Arhanghelul iubirii universale) în inimă și în minte. Ele vin într-un ambalaj drăguț, culoare magenta și sunt realizate manual, după o metodă rămasă nemodificată de 400 de ani, din materiale de cea mai bună calitate, 100% naturale: uleiuri esențiale, miere, pudră de nucă de cocos, rășină naturală si uleiuri vegetale.</p> <p>La confecționarea acestor bețișoare parfumate nu au fost folosite parfumuri artificiale și nici ingrediente petrochimice.</p> <p>Lungimea unui bețișor: 23 cm</p> <p>Greutatea unui pachet: 16 grame</p> <p>Timp de ardere pentru un bețișor: 45-60 minute</p> <p>Prezentare: plicuri<span style="font-size: 14px;"> cu câte 10 bețișoare</span></p>
35,00 lei

Arde această aromă tradițională pentru a crea o atmosferă primitoare. Aceste bețișoare au fost create cu Metatron (Arhanghelul iubirii universale) în inimă și în minte. Ele vin într-un ambalaj drăguț, culoare magenta și sunt realizate manual, după o metodă rămasă nemodificată de 400 de ani, din materiale de cea mai bună calitate, 100% naturale: uleiuri esențiale, miere, pudră de nucă de cocos, rășină naturală si uleiuri vegetale.

La confecționarea acestor bețișoare parfumate nu au fost folosite parfumuri artificiale și nici ingrediente petrochimice.

Lungimea unui bețișor: 23 cm

Greutatea unui pachet: 16 grame

Timp de ardere pentru un bețișor: 45-60 minute

Prezentare: plicuri cu câte 10 bețișoare

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!