Betisoare parfumate "Arhanghelul Uriel"

Betisoare parfumate "Arhanghelul Uriel"

Betisoare parfumate angelice Uriel, realizate din ingrediente 100% naturale

10 betisoare intr-un pachet avand o nuanta angelica de portocaliu

Timp de ardere: 45-60 minute

Produs de înaltă calitate

Detalii

82730005

Betisoare parfumate "Arhanghelul Uriel" <p>Arde această aromă tradițională pentru a crea o atmosferă primitoare. Aceste bețișoare au fost create cu Arhanghelul Uriel (Arhanghelul Luminii tainice a Lui Dumnezeu) în inimă și în minte. Ele vin într-un ambalaj drăguț, avand o culoare angelica portocaliu diafan și sunt realizate manual, după o metodă rămasă nemodificată de 400 de ani, din materiale de cea mai bună calitate, 100% naturale: uleiuri esențiale, miere, pudră de nucă de cocos, rășină naturală si uleiuri vegetale.</p> <p>La confecționarea acestor bețișoare parfumate nu au fost folosite parfumuri artificiale și nici ingrediente petrochimice.</p> <p>Lungimea unui bețișor: 23 cm</p> <p>Greutatea unui pachet: 16 grame</p> <p>Timp de ardere pentru un bețișor: 45-60 minute</p> <p>Prezentare: plicuri<span> cu câte 10 bețișoare</span></p>
35,00 lei

Arde această aromă tradițională pentru a crea o atmosferă primitoare. Aceste bețișoare au fost create cu Arhanghelul Uriel (Arhanghelul Luminii tainice a Lui Dumnezeu) în inimă și în minte. Ele vin într-un ambalaj drăguț, avand o culoare angelica portocaliu diafan și sunt realizate manual, după o metodă rămasă nemodificată de 400 de ani, din materiale de cea mai bună calitate, 100% naturale: uleiuri esențiale, miere, pudră de nucă de cocos, rășină naturală si uleiuri vegetale.

La confecționarea acestor bețișoare parfumate nu au fost folosite parfumuri artificiale și nici ingrediente petrochimice.

Lungimea unui bețișor: 23 cm

Greutatea unui pachet: 16 grame

Timp de ardere pentru un bețișor: 45-60 minute

Prezentare: plicuri cu câte 10 bețișoare

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!

Yahoo Chat

Angelis
AngelisTouch