Bratara Inger Pazitor

Bratara Inger Pazitor

Bratara cu fir elastic, cu margele stralucitoare cu aripi de Inger Pazitor

Detalii

19220

Bratara Inger Pazitor <p><span title="">Oriunde ai merge și orice ai face, asigură-te că îngerul tău păzitor veghează asupra ta!</span><span title="">Chemați îngerul păzitor de fiecare dată când așezați această brățară delicată, dar strălucitoare, în jurul încheieturii mâinii. </span><span title="">Brățara este împodobită cu cristale multicolore, mărgele și cu o pereche de aripi Guardian Angel. </span></p> <p>Această brățară cu margele strălucitoare are un farmec deosebit, pornind de la încuietoare care evocă prezența protectoare a Îngerului Păzitor al celei care o poartă, printr-o pereche de aripi de înger, agățată de ea.</p> <p>Este ambalată într-o cutiuță frumoasă, potrivită pentru dimensiunea brățării.</p> <p>Dimensiune: diametru 6,5 cm</p> <p>Dimensiunea cutiei: 9,8 x 9,8 x 1,8 cm</p> <p>Greutate cu tot cu cutie: 36 grame</p>
21,00 lei

Oriunde ai merge și orice ai face, asigură-te că îngerul tău păzitor veghează asupra ta!Chemați îngerul păzitor de fiecare dată când așezați această brățară delicată, dar strălucitoare, în jurul încheieturii mâinii. Brățara este împodobită cu cristale multicolore, mărgele și cu o pereche de aripi Guardian Angel.

Această brățară cu margele strălucitoare are un farmec deosebit, pornind de la încuietoare care evocă prezența protectoare a Îngerului Păzitor al celei care o poartă, printr-o pereche de aripi de înger, agățată de ea.

Este ambalată într-o cutiuță frumoasă, potrivită pentru dimensiunea brățării.

Dimensiune: diametru 6,5 cm

Dimensiunea cutiei: 9,8 x 9,8 x 1,8 cm

Greutate cu tot cu cutie: 36 grame

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!