Vishuddha Chakra

Vishuddha Chakra

Bol Tibetan pentru meditatie, purificarea si energizarea chakrelor sau a spatiilor si obiectelor. Este realizat din alama de cea mai buna calitate, decorat la exterior si la interior cu simbolul si culoarea chakrei gatului - Vishuddha Chakra. Pentru a obtine tonalitati diferite, vasul se poate umple cu apa. 

Detalii

8283031248

Disponibilitate: In stoc

Vishuddha Chakra <p><em>Dimensiune:</em></p> <p><span>Diametrul bolului este de 13 cm iar inaltimea de 7 cm.</span></p> <p><em>Descriere:</em></p> <p>Setul contine pe langa vasul decorat, o cutie asortata cu simbolul si culoarea chakrei pe care o reprezinta, o perna sub forma de inel multicolor pentru sustinerea vasului, precum si instrumentul din lemn pentru obtinerea sunetului specific. Va rugam sa retineti ca vasul, in momentul achizitiei, nu este acordat pe tonalitatea specifica fiecarei chakre. Puteti urmari<a href="https://www.youtube.com/watch?v=-vdL9dbs9Fg" target="_blank"> AICI </a>modul de utilizare a vasului tibetan.</p>
350,00 lei

Dimensiune:

Diametrul bolului este de 13 cm iar inaltimea de 7 cm.

Descriere:

Setul contine pe langa vasul decorat, o cutie asortata cu simbolul si culoarea chakrei pe care o reprezinta, o perna sub forma de inel multicolor pentru sustinerea vasului, precum si instrumentul din lemn pentru obtinerea sunetului specific. Va rugam sa retineti ca vasul, in momentul achizitiei, nu este acordat pe tonalitatea specifica fiecarei chakre. Puteti urmari AICI modul de utilizare a vasului tibetan.

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!