Ajna Chakra

Ajna Chakra

Bol Tibetan pentru meditatie, purificarea si energizarea chakrelor sau a spatiilor si obiectelor. Este realizat din alama de cea mai buna calitate, decorat la exterior si la interior cu simbolul si culoarea chakrei celui de-al treila ochi - Ajna Chakra. Pentru a obtine tonalitati diferite, vasul se poate umple cu apa. 

Detalii

La promoție La promoție!

300,00 lei

» Adaugă la lista de dorinte

8283031249

Disponibilitate: In stoc

Ajna Chakra <p><em>Dimensiune:</em></p> <p><span>Diametrul bolului este de 13 cm iar inaltimea de 7 cm.</span></p> <p><em>Descriere:</em></p> <p>Setul contine, pe langa vasul decorat, o pernuta din burete pentru sustinerea vasului, precum si instrumentul din lemn pentru obtinerea sunetului specific.</p> <p>ATENTIE: Bolul este FARA cutie iar culoarea este un albastru mai deschis decat in imaginea de prezentare.</p> <p>Va rugam sa retineti ca vasul, in momentul achizitiei, nu este acordat pe tonalitatea specifica fiecarei chakre. Pentru acordarea pe frecventa specifica puteti pune apa in bol pana la obtinerea tonului dorit.</p>
300,00 lei

Dimensiune:

Diametrul bolului este de 13 cm iar inaltimea de 7 cm.

Descriere:

Setul contine, pe langa vasul decorat, o pernuta din burete pentru sustinerea vasului, precum si instrumentul din lemn pentru obtinerea sunetului specific.

ATENTIE: Bolul este FARA cutie iar culoarea este un albastru mai deschis decat in imaginea de prezentare.

Va rugam sa retineti ca vasul, in momentul achizitiei, nu este acordat pe tonalitatea specifica fiecarei chakre. Pentru acordarea pe frecventa specifica puteti pune apa in bol pana la obtinerea tonului dorit.

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!