Set 7 Chakre

Set 7 Chakre

Set de 7 boluri tibetane pentru meditatie, purificarea si energizarea chakrelor sau a spatiilor si obiectelor. Sunt realizate din alama de cea mai buna calitate, decorate la exterior si la interior cu simbolulurile si culorile specifice fiecareia dintre cele 7 Chakre ale fiintei umane. Pentru a obtine tonalitati diferite, bolurile se pot umple cu apa, in mod inegal. 

Detalii

8283031251

Disponibilitate: In stoc la furnizor; disponibil in aproximativ 10-12 zile

Set 7 Chakre <p><em>Dimensiuni:</em></p> <p><span>Diametrul bolurilor este de 13 cm iar inaltimea de 7 cm.</span></p> <p><em>Descriere:</em></p> <p>Setul contine pe langa cele 7 boluri decorate cu simbolurile si culorile celor 7 Chakre, 7 cutii asortate , 7 perne sub forma de inele multicolore pentru sustinerea vaselor, precum si 7 instrumente din lemn pentru obtinerea sunetului specific. Va rugam sa retineti ca bolurile, la momentul achizitiei, nu sunt acordate pe tonalitatea specifica fiecarei chakre. Puteti urmari<a href="https://www.youtube.com/watch?v=6ZV1ek0yKTU" target="_blank"> AICI </a>modul de utilizare a vaselor tibetane.</p>
2 200,00 lei

Dimensiuni:

Diametrul bolurilor este de 13 cm iar inaltimea de 7 cm.

Descriere:

Setul contine pe langa cele 7 boluri decorate cu simbolurile si culorile celor 7 Chakre, 7 cutii asortate , 7 perne sub forma de inele multicolore pentru sustinerea vaselor, precum si 7 instrumente din lemn pentru obtinerea sunetului specific. Va rugam sa retineti ca bolurile, la momentul achizitiei, nu sunt acordate pe tonalitatea specifica fiecarei chakre. Puteti urmari AICI modul de utilizare a vaselor tibetane.

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!