Angel Answers

Angel Answers

Carti oracol originale Angel Answers ale celebrei Doreen Virtue, tiparite la editura Hay House. Setul contine 44 de carti oracol si un ghid de utilizare. Cardurile au dimensiunea de 10 x 14 cm si au folio auriu pe margini.

Detalii

8353945909

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Adaugă în coş


Notify me when available

Angel Answers <p>Uneori aveți nevoie de un răspuns simplu și la obiect la întrebările dumneavoastră, de exemplu: "Este Da sau Nu" ?" sau "Când voi primi slujba ... întâlni sufletul meu pereche ... muta într-o locație mai bună?" și așa mai departe. Oracolul Angel Answers - Răspunsurile Îngerilor vă poate oferi o îndrumare de încredere atunci când este necesar un răspuns scurt, dar inspirat.</p> <p>În perioadele în care rătăciți în ape tulburi, acest set de cărți oracol vă va da răspunsuri simple, pentru a vă oferi claritatea pe care o căutați. Doreen Virtue și Radleigh Valentine, autorii setului de lamele-oracol de mare succes "Angel Tarot", vă aduc un nou set-oracol, capabil să vă ofere, la obiect, informațiile cele mai relevante de care aveți nevoie. Cele 44 de carduri de frumos ilustrate sunt însoțite de un <span>ghid care conține</span> instrucțiuni pas cu pas. <span>Aceste carduri vor fi un instrument neprețuit p</span>entru cei care nu au lucrat niciodată până acum cu energia angelică, sau care doresc să inițieze o altă persoană sau un client în tainele comunicării cu îngerii.</p> <p>Această prezentare conține 44 de cărți și un ghid.</p> <p>Lamelele măsoară aproximativ 9 x 13 cm</p>
110,00 lei

Uneori aveți nevoie de un răspuns simplu și la obiect la întrebările dumneavoastră, de exemplu: "Este Da sau Nu" ?" sau "Când voi primi slujba ... întâlni sufletul meu pereche ... muta într-o locație mai bună?" și așa mai departe. Oracolul Angel Answers - Răspunsurile Îngerilor vă poate oferi o îndrumare de încredere atunci când este necesar un răspuns scurt, dar inspirat.

În perioadele în care rătăciți în ape tulburi, acest set de cărți oracol vă va da răspunsuri simple, pentru a vă oferi claritatea pe care o căutați. Doreen Virtue și Radleigh Valentine, autorii setului de lamele-oracol de mare succes "Angel Tarot", vă aduc un nou set-oracol, capabil să vă ofere, la obiect, informațiile cele mai relevante de care aveți nevoie. Cele 44 de carduri de frumos ilustrate sunt însoțite de un ghid care conține instrucțiuni pas cu pas. Aceste carduri vor fi un instrument neprețuit pentru cei care nu au lucrat niciodată până acum cu energia angelică, sau care doresc să inițieze o altă persoană sau un client în tainele comunicării cu îngerii.

Această prezentare conține 44 de cărți și un ghid.

Lamelele măsoară aproximativ 9 x 13 cm

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!