Magical Fairies

Magical Fairies

Carti oracol cu Zane, Magical messages from the fairies, ale celebrei Doreen Virtue, tiparite la editura Hay House in limba Engleza. Setul contine 44 de carti oracol si un ghid de utilizare. Cardurile au dimensiunea de 10 x 14 cm si au folio auriu pe margini.

Detalii

8353917036

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Adaugă în coş


Notify me when available

Magical Fairies <p>Acest set ușor de utilizat de carduri cu z<span>â</span>ne este potrivit pentru începători, precum și pentru cei cu experienta in lucrul cu carduri de divinație. Z<span>ânele</span> sunt iubiții "îngeri ai naturii" care, deoarece sunt atât de aproape de pământ, sunt experte in vindecarea și rezolvarea problemelor de zi cu zi, cum ar fi relațiile, problemele de sănătate sau finanțele.</p> <p>Fiecare card are o pictură superb<span>â</span> cu z<span>â</span>ne și un mesaj sau răspuns pentru tine. Toate picturile și mesajele sunt potrivite at<span>â</span>t pentru copii cât și pentru adulți. Ghidul inclus  vă va îndruma pașii pentru a realiza o citire a c<span>ă</span>rtilor oracol pentru tine sau pentru alții, și subliniază sensurile extinse din spatele fiec<span>ă</span>rei c<span>ă</span>r<span>ț</span>i. Fi<span>ț</span>i deasemenea aten<span>ț</span>i la simbolismul imaginilor care pot oferi informa<span>ț</span>ii sau confirm<span>ă</span>ri suplimentare.</p>
109,99 lei

Acest set ușor de utilizat de carduri cu zâne este potrivit pentru începători, precum și pentru cei cu experienta in lucrul cu carduri de divinație. Zânele sunt iubiții "îngeri ai naturii" care, deoarece sunt atât de aproape de pământ, sunt experte in vindecarea și rezolvarea problemelor de zi cu zi, cum ar fi relațiile, problemele de sănătate sau finanțele.

Fiecare card are o pictură superbâ cu zâne și un mesaj sau răspuns pentru tine. Toate picturile și mesajele sunt potrivite atât pentru copii cât și pentru adulți. Ghidul inclus  vă va îndruma pașii pentru a realiza o citire a cărtilor oracol pentru tine sau pentru alții, și subliniază sensurile extinse din spatele fiecărei cărți. Fiți deasemenea atenți la simbolismul imaginilor care pot oferi informații sau confirmări suplimentare.

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!