Flower Therapy

Flower Therapy

Carti oracol originale Flower Therapy ale celebrei Doreen Virtue, tiparite la editura Hay House. Setul contine 44 de carti oracol si un ghid de utilizare. Cardurile au dimensiunea de 9 x 13 cm.

Detalii

8353942601

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Adaugă în coş


Notify me when available

Flower Therapy <p>Florile sunt îngerii minunați ai naturii, care transportă esențe puternice, energie și mesaje pentru noi toți. Folosind setul de lamele-oracol Terapia Florilor, puteți efectua citiri pentru a obține îndrumări si sugestii benefice pentru dumneavoastră sau pentru alții. În ghidul însoțitor, Doreen Virtue și Robert Reeves explică semnificația fiecărei lamele și furnizează detalii specifice privind vindecarea cu ajutorul energiilor diafane ale florilor. Fie că sunteți în căutarea de răspunsuri pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi sau chiar pentru clienți, aceste lamele pot să vă deschidă perspective noi și valoroase. Florile și îngerii împărtășesc cu bucurie cu noi, oamenii, iubirea și lumina lor!</p>
109,99 lei

Florile sunt îngerii minunați ai naturii, care transportă esențe puternice, energie și mesaje pentru noi toți. Folosind setul de lamele-oracol Terapia Florilor, puteți efectua citiri pentru a obține îndrumări si sugestii benefice pentru dumneavoastră sau pentru alții. În ghidul însoțitor, Doreen Virtue și Robert Reeves explică semnificația fiecărei lamele și furnizează detalii specifice privind vindecarea cu ajutorul energiilor diafane ale florilor. Fie că sunteți în căutarea de răspunsuri pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi sau chiar pentru clienți, aceste lamele pot să vă deschidă perspective noi și valoroase. Florile și îngerii împărtășesc cu bucurie cu noi, oamenii, iubirea și lumina lor!

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!