Past Life

Past Life

Carti oracol originale Past Life ale celebrei Doreen Virtue, tiparite la editura Hay House. Setul contine 44 de carti oracol si un ghid de utilizare. Cardurile au dimensiunea de 9 x 13 cm.

Detalii

8353943677

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

Adaugă în coş


Notify me when available

Past Life <p>Experiențele trăite în vieți anterioare ale sufletului nostru veșnic își răsfrâng influența asupra vieții prezente, în toate aspectele sale: carieră, sănătate, relații, familie etc. Doreen Virtue si Dr. Brian Weiss, și-au unit forțele pentru a crea un instrument sigur și ușor de utilizat, pentru a descoperi mesajele de la și despre viețile noastre anterioare. Acest minunat oracol vă poate ajuta să înțelegeți propriile modele comportamentale, pentru a putea depăși prin înțelegere profundă blocajele și momentele de stagnare care apar în timpul vieții, pentru a vă ptea bucura de o mai mare fericire, sănătate și iubire.</p>
109,99 lei

Experiențele trăite în vieți anterioare ale sufletului nostru veșnic își răsfrâng influența asupra vieții prezente, în toate aspectele sale: carieră, sănătate, relații, familie etc. Doreen Virtue si Dr. Brian Weiss, și-au unit forțele pentru a crea un instrument sigur și ușor de utilizat, pentru a descoperi mesajele de la și despre viețile noastre anterioare. Acest minunat oracol vă poate ajuta să înțelegeți propriile modele comportamentale, pentru a putea depăși prin înțelegere profundă blocajele și momentele de stagnare care apar în timpul vieții, pentru a vă ptea bucura de o mai mare fericire, sănătate și iubire.

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!