Cherub Angel - Oracol pentru copii

Cherub Angel - Oracol pentru copii

Carti oracol originale Cherub Angels ale celebrei Doreen Virtue, tiparite la editura Hay House. Setul contine 44 de carti oracol si un ghid de utilizare. Cardurile au dimensiunea de 10 x 14 cm si au folio auriu pe margini.

Detalii

8353943837

Cherub Angel - Oracol pentru copii <p>Cu inimile și mințile lor pure și deschise, copiii se pot conecta fără efort cu îngerii lor păzitori. Fiecare dintre cele 44 de carduri din acest pachet special este ușor de citit și au o dimensiune potrivită pentru mâinile tinere. Ghidul însoțitor, conceput special pentru cei mici, oferă un cadru coerent, adecvat și pozitiv pentru tine și copiii tăi, pentru a discuta despre modul în care îngerii lui Dumnezeu ne protejează și ne ghidează. Puteți face <span>împreună </span>citiri, crescând astfel împreună pe calea voastra spirituala. Doreen Virtue ne asigură că mesajele și imaginile încântătoare sunt potrivite pentru orice vârstă și în același timp sunt relevante pentru preocupările copiilor și pentru viața lor de zi cu zi.</p> <p>Această set conține 44 de cărți de joc și un ghid.</p> <p>Cărțile de joc masoară aproximativ 9 x 13 cm</p>
123,00 lei

Cu inimile și mințile lor pure și deschise, copiii se pot conecta fără efort cu îngerii lor păzitori. Fiecare dintre cele 44 de carduri din acest pachet special este ușor de citit și au o dimensiune potrivită pentru mâinile tinere. Ghidul însoțitor, conceput special pentru cei mici, oferă un cadru coerent, adecvat și pozitiv pentru tine și copiii tăi, pentru a discuta despre modul în care îngerii lui Dumnezeu ne protejează și ne ghidează. Puteți face împreună citiri, crescând astfel împreună pe calea voastra spirituala. Doreen Virtue ne asigură că mesajele și imaginile încântătoare sunt potrivite pentru orice vârstă și în același timp sunt relevante pentru preocupările copiilor și pentru viața lor de zi cu zi.

Această set conține 44 de cărți de joc și un ghid.

Cărțile de joc masoară aproximativ 9 x 13 cm

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!