Ambalare si Livrare

 

Angelis GIFT.ro va ofera serviciul de ambalare speciala a cadourilor, GRATUIT in luna Decembrie. Va rugam sa ne furnizati la momentul plasarii comenzii detalii despre persoana careia ii este adresat cadoul pentru a il ambala astfel corespunzator varstei, sexului, anumitor preferinte coloristice, etc.

Angelis GIFT.ro va va ambala intotdeauna cu maxima atentie si grija produsele, astfel incat sa ajunga la dvs. in siguranta chiar si cele mai delicate cadouri.

 

  • Livrarea cadourilor comandate se face in termen de 24 de ore pentru comenzile primite de luni pana joi intre orele 10.00 - 15.00. Pentru comenzile primite dupa ora 15.00 livrarea se va face in 48 de ore. Comenzile primite vineri pana la ora 15:00 vor fi livrate luni. In cazul in care se doreste livrarea lor sambata va rugam sa specificati acest lucru. Duminica nu se fac livrari.
  • Livrarea cadourilor de catre curier se face de luni pana sambata in intervalul 09.00-18.00 si, din acest motiv, va rugam sa ne comunicati adresa unde veti fi in acest interval de timp (serviciu, acasa, etc.)
  • Livrarea cadourilor cumparate de pe Angelis GIFT.ro este GRATUITA la comenzi de peste 250 lei
  • Pentru comenzi pana in 250 lei, costul transportului prin curier  rapid va fi de 17,99 lei oriunde in tara.
  • AngelisGIFT.ro va livra produsele comandate  intotdeauna prin curier rapid (nu livram prin Posta Romana).

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!