Achizitie si Plata

 

PLATA NUMERAR

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare (plata ramburs)  sau la ridicarea produselor de la sediul AngelisGIFT.ro (ridicarea produselor de la sediul nostru se va face doar cu programare prealabila). Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre operatorul (curierul) care efectueaza livrarea.  

 

PLATA ON-LINE, CU CARDUL

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii, acesta fiind suportat de catre noi. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, AngelisGIFT.ro foloseste serviciile EuPlatesc.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra .
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.

AngelisGIFT.ro nu solicita si nici nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

TRANSFER BANCAR

Plata prin TRANSFER BANCAR se face doar in baza facturii proforme emise de AngelisGIFT.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii .
Livrarea cadoului sau a cadourilor se face doar dupa confirmarea platii prin OP, iar plata se realizeaza doar in contul mentionat mai-jos:

Firma: GLAMOUR ART MULTIMEDIA

Banca : BRD
Cont lei: RO58BRDE280SV28037872800

Cod unic inregistrare: RO16315005

 

Orice modalitate de plata ati alege, va rugam sa retineti ca, pentru a evita situatiile neplacute rezultate din plata cu intarziere sau chiar neefectuarea platii, ne rezervam dreptul ca, in cazul anumitor comenzi, sa solicitam plata integrala sau partiala in avans.

Va multumim pentru intelegere si va dorim spor la cumparaturi! 


Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!

Yahoo Chat

Angelis
AngelisTouch