Termeni si Conditii de utilizare

 

COPYRIGHT


O parte dintre imaginile prezentate pe site-ul AngelisGIFT.ro  sunt proprietatea AngelisGIFT.ro, exceptie facand fotografiile produselor transmise de catre furnizorii nostri. Pentru pozele – proprietatea  AngelisGIFT.ro - detinatorii site-ul pot cere daune morale si materiale, daca este incalcata legea dreptului de autor.

 

Site-ul AngelisGIFT.ro  poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiţionată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziţionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului AngelisGIFT.ro sau verificarea situaţiei unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistraţi ca utilizator (să vă creaţi un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor şi Condiţiilor de utilizare a AngelisGIFT.ro şi a Politicii de Confidenţialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori şi Societate.

Dacă folosiţi acest Site, sunteţi responsabili cu privire la păstrarea confidenţialităţii datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
AngelisGIFT.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulţilor, care sunt autorizaţi să efectueze plăţi online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de www.bookcity.ro. Dacă aveţi mai puţin de 14 (paisprezece) ani, puteţi achiziţiona produsele AngelisGIFT.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore. 
AngelisGIFT.ro îşi rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreţie.

 


Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!