Ingerii ma vegheaza

Ingerii ma vegheaza

Ingeras de masina cu mesajul - Ingerii vegheaza asupra mea. De ce sa nu va simtiti vegheati de ingeri chiar si atunci cand va aflati in masina?  Ar putea fi deasemenea un excelent cadou pentru oricine are nevoie de mai multa protectie in viata.

Detalii

La promoție La promoție!

45,00 lei

» Adaugă la lista de dorinte

15776

Disponibilitate: In Stoc

Ingerii ma vegheaza <p>Este realizat din polirasina de calitate superioara, <span style="font-size: 14px; line-height: 1.5;">finisat cu vopsea non-toxica si d</span><span style="font-size: 14px; line-height: 1.5;">etalii aplicate manual. <span>Pe spate are atasat un clips metalic cromat cu care poate fi prins la parasolarul sau oglinda masinii, precum si in alte locuri unde se doreste prezenta angelica.</span> </span></p> <p><span style="font-size: 14px; line-height: 1.5;">Dimensiune: 5,5 x 5,4 x 3 cm</span></p> <p>Greutate: 40 grame</p> <p><br /><br /></p>
45,00 lei

Este realizat din polirasina de calitate superioara, finisat cu vopsea non-toxica si detalii aplicate manual. Pe spate are atasat un clips metalic cromat cu care poate fi prins la parasolarul sau oglinda masinii, precum si in alte locuri unde se doreste prezenta angelica. 

Dimensiune: 5,5 x 5,4 x 3 cm

Greutate: 40 grameCoșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!