Clips pentru parasolar Arhanghelul Mihail cu mesajul Protect and Guide

Clips pentru parasolar Arhanghelul Mihail cu mesajul Protect and Guide

Ingeras de masina cu Arhanghelul Mihail avand mesajul - Protect and Guide (Protectie si ghidare)

Pe spate este prevazut cu un clips metalic cromat

Detalii

15805

Clips pentru parasolar Arhanghelul Mihail cu mesajul Protect and Guide <p><span>De ce sa nu va simtiti vegheati de arhangheli chiar si atunci cand va aflati in masina?  Ar putea fi deasemenea un excelent cadou pentru oricine are nevoie de mai multa protectie in viata</span><span>.</span></p> <p>Este realizat din polirasina de calitate superioara, <span>finisat cu vopsea non-toxica si d</span><span>etalii aplicate manual. <span>Pe spate are atasat un clips metalic cromat cu care poate fi prins la parasolarul sau oglinda masinii, precum si in alte locuri unde se doreste prezenta angelica.</span> </span></p> <p><span>Dimensiuni aproximative: 6 x 6,5 x 3 cm</span></p> <p>Greutate: 40 grame</p> <p><br /><br /></p> <p><span><br /></span></p>
45,00 lei

De ce sa nu va simtiti vegheati de arhangheli chiar si atunci cand va aflati in masina?  Ar putea fi deasemenea un excelent cadou pentru oricine are nevoie de mai multa protectie in viata.

Este realizat din polirasina de calitate superioara, finisat cu vopsea non-toxica si detalii aplicate manual. Pe spate are atasat un clips metalic cromat cu care poate fi prins la parasolarul sau oglinda masinii, precum si in alte locuri unde se doreste prezenta angelica. 

Dimensiuni aproximative: 6 x 6,5 x 3 cm

Greutate: 40 grame
Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!