Arhanghelul Rafael

Arhanghelul Rafael

Statueta cu Arhanghelul Rafael, cel care manifesta energia vindecatoare a lui Dumnezeu, numele lui insemnand "Dumnezeu vindeca".  Rafael este considerat un inger infaptuitor de minuni si este unul dintre patronii medicilor si vindecatorilor. 

Detalii

La promoție La promoție!

171,00 lei

» Adaugă la lista de dorinte

16202

Disponibilitate: In stoc

Arhanghelul Rafael <div id="more_info_block" class="clear"> <div id="more_info_sheets" class="sheets align_justify"> <div id="idTab1" class="rte"> <p>Dimensiune: 19 cm inaltime</p> <p>Greutate: 1 Kg.</p> <p><span>Este realizata din rasina de inalta calitate, finisata cu vopsea non-toxica, ecologica si este potrivita atat pentru interior cat si pentru exterior.</span></p> <p><span>Este ambalata intr-o cutie frumoasa, imprimata color cu imaginea Arhanghelului Rafael, gata spre a fi oferita drept cadou.</span></p> </div> </div> </div> <div class="yotpo reviews" data-lang="en" data-bread-crumbs="Statuete Arhangheli;Home" data-description="Dimensiune: 18 cm inaltime Greutate: 1 Kg. Este realizata din rasina de inalta calitate, finisata cu vopsea non-toxica, ecologica si este potrivita atat pentru interior cat si pentru exterior. Este ambalata intr-o cutie frumoasa, imprimata color cu imaginea Arhanghelului Mihail, gata spre a fi oferita drept cadou." data-image-url="http://angelisgift.ro/img/p/1/2/5/8/1258.jpg" data-url="http://angelisgift.ro/en/statuete-arhangheli/380-3.html" data-name="Arhanghelul Mihail" data-product-models="" data-product-id="380" data-domain="angelisgift.ro" data-appkey="qaId6lXgitP5O5l8yS6FXyLsCy3AOniE5XEtFG04"><a id="yoReviews" name="yoReviews"></a></div>
171,00 lei

Dimensiune: 19 cm inaltime

Greutate: 1 Kg.

Este realizata din rasina de inalta calitate, finisata cu vopsea non-toxica, ecologica si este potrivita atat pentru interior cat si pentru exterior.

Este ambalata intr-o cutie frumoasa, imprimata color cu imaginea Arhanghelului Rafael, gata spre a fi oferita drept cadou.

Coșul de cumpărături  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plăteşte

AngelisGIFT

Comandă de minim 250 lei și beneficiezi de transport GRATUIT, prin Curier Rapid, oriunde in țară!

Comandă de minim 500 lei și beneficiezi de 5% reducere la orice produse achiziționate pe sait!

Yahoo Chat

Angelis
AngelisTouch